TOMAATTINEN JAUHELIHAKASTIKE
Ainekset.
-Jauhelihaa 400g
-Tomaattimurskaa 390g
-Vettä 3-4dl
-Vehnäjauhoja 2-3rkl
-Iso sipuli
-(Valkosipulin kynsiä oman maun mukaan)
-(Punaviiniä loraus noin. 0.25dl)
-(Voi tarjota niin pastan kuin perunankin kanssa, myös kasvikset sopivat lisukkeeksi hyvin)
Pilko sipuli ja valkosipulin kynnet. Paista jauheliha ja sipulit, myös valkosipulit. Mausta, mutta älä vielä mausta kokonaan.
Kun jauheliha ja sipulit ovat paistettu ripottele jauhelihan päälle vehnäjauhot, sekoita hetki ja lisää vesi (ja punaviini) kokoajan sekoittaen, anna hetki olla noin 5min koko ajan tarkkaillen.
Lisää tomaattimurska ja mausta loppuun.
Anna kastikkeen hautua noin 10min välillä sekoittaen ja tarkkaillen. (jos laitoit punaviiniä niin anna hautua 30min). Tarjoa makaroonin, perunan tai minkä vaan kera.
Kakku vaimo
ps. mulla on opettelemista vielä näiden sivujen kanssa, etenkin kuvien :D mutta varmasti piakkoin opin laittamaan ne paremmin :)