torstai 17. elokuuta 2017

Tomaattinen jauhelihakastike

TOMAATTINEN JAUHELIHAKASTIKE





Tänään meillä syötiin tomaattista jauheliha kastiketta, meillä syödään itseasiaasa aika paljon jauhelia kastiketta ja reseptejä jauheliha kastikkeelle minulla on monia, joten tämä ei jää ainoaksi jauhelihakastikkeeksi tänne ;) mutta joo mennääs itse reseptiin.

Ainekset.
-Jauhelihaa 400g
-Tomaattimurskaa 390g
-Vettä 3-4dl
-Vehnäjauhoja 2-3rkl
-Iso sipuli
-(Valkosipulin kynsiä oman maun mukaan)
-(Punaviiniä loraus noin. 0.25dl)
-(Voi tarjota niin pastan kuin perunankin kanssa, myös kasvikset sopivat lisukkeeksi hyvin)

Pilko sipuli ja valkosipulin kynnet. Paista jauheliha ja sipulit, myös valkosipulit. Mausta, mutta älä vielä mausta kokonaan.




Kun jauheliha ja sipulit ovat paistettu ripottele jauhelihan päälle vehnäjauhot, sekoita hetki ja lisää vesi (ja punaviini) kokoajan sekoittaen, anna hetki olla noin 5min koko ajan tarkkaillen.







 Lisää tomaattimurska ja mausta loppuun.

















Anna kastikkeen hautua noin 10min välillä sekoittaen ja tarkkaillen. (jos laitoit punaviiniä niin anna hautua 30min). Tarjoa makaroonin, perunan tai minkä vaan kera.




Kakku vaimo

ps. mulla on opettelemista vielä näiden sivujen kanssa, etenkin kuvien :D mutta varmasti piakkoin opin laittamaan ne paremmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti