keskiviikko 9. syyskuuta 2020

Jauhelihakeitto koskenlaskijalla

Ihan paras jauhelihakeitto! 


Tarvitset.

-Jauhelihaa

-sipulia

-purjo sipulia

-Perunoita noin 1,5kiloa

- 2pussia Keittojuureksia

-2 Porkkanaa

-Lihaliemikuutio

-koskenlaskijaa


Kuori ja pilko perunat ja porkkanat, laita ne kiehumaan laita myös lihaliemi kuutio mukaan. Pilko sipuli ja purjot ja paista ne jauhelihan kanssa, mausta jauheliha oman maun mukaan (itse käytän grillimaustetta, persiladea, aromisuolaa, pippurirouhetta ja paprikamaustetta)

Lisää jauhelihat ja sipulit perunoiden ja porkkanoiden joukkoon, lisää myös keittojuurekset. kun perunat ovat kypsiä, lisää kosken laskija (voit testata perunoiden kypsyyden esim hammastikulla tai grilli tikulla). Kun koskenlaskija on sekoittunut keittoon, keitto on valmista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti